Hulp bij kleine energieklussen

De Klusbus helpt bij het dichten van kieren en naden, radiatorfolie of tochtstrips bevestigen. Binnen 1,5 uur is je huis weer een stuk energiezuiniger. Het materiaal en de hulp is gratis!

Meer over de Klusbus

Gratis hulp bij subsidies

Wil je isoleren maar heb je hulp nodig bij het aanvragen van offertes of subsidies? Of heb je weinig geld en wil je weten wat er mogelijk is? Maak dan nu een afspraak met de Bespaarcoach.

Meer over de Bespaarcoach

Gratis afspraak Energiecoach

De Energiecoach vertelt bij je thuis wat je kunt doen om energiezuiniger te wonen. Je krijgt praktische tips. Ook over ventileren.

Maak een afspraak

Check je cv-ketel

In veel woningen draait de cv-ketel nog op de fabrieksinstellingen. De CV-dokter kan dit checken en je cv-installatie vervolgens waterzijdig inregelen. Je bespaart al gauw 10% aan energie!

Wat is een CV-dokter?

Welke subsidies?

Naast info over isoleren of verduurzamen, vind je bij het Energieloket ook het overzicht van alle actuele subsidies voor het verduurzamen van je huis.

Naar het Energieloket

Jouwbespaarcoach

Jouwbespaarcoach is een gezamenlijk initiatief van de Oost-Groninger gemeenten. Zij helpen inwoners gratis met energie besparen en verduurzamen.

Alles over Jouwbespaarcoach

Ventileren is goed voor jou!

Voorkom schimmel en ventileer. Schimmels houden niet van frisse lucht, wel van vochtige plekken. Ook in de winter. Dat is goed voor je huis, je energierekening en je gezondheid. Hoe? We leggen het je stap voor stap uit.