Proclaimer

De bespaartips-bedragen zijn gebaseerd op een gemiddeld huis voor een gemiddeld gezin. Het maakt uit of je alleen woont of met kinderen. Dit heeft invloed op je waterverbruik, het aantal kamers dat verwarmd wordt, gasverbruik, verlichting enzovoort. Naast de samenstelling van je gezin maakt het uit of je in een appartement, een tussenwoning, een 2-onder-1-kap of vrijstaande woning woont. En of je woning al geïsoleerd is of niet. Net als je stookgedrag: heb jij de verwarming al een graadje lager staan? Dan bespaar je minder dan de genoemde bedragen. Maar als je stookt voor de vogels, dan is je besparing nóg groter. Doordat diverse besparingen met elkaar te maken hebben, houden wij een maximum bedrag van 450 euro aan.

De betrokken partijen doen er alles aan om de informatie op de website juist en actueel te houden. Heb je een vraag of kom je informatie tegen die niet (meer) correct of toegankelijk is, stuur dan een mail naar info@zosimpelalswat.nl.

Op de website maken we gebruik van content van: Milieu Centraal, Gamma, Hubo, Duurzaam Wonen-Klimaatroute, Praxis, Zet ‘m op 60, Duurzaam Thuis en Energieloket Enschede.