Start bij Duurzaam Groningen

Wil je energie besparen of duurzamer leven, wonen of werken? Duurzaam Groningen helpt je op weg; met advies, acties en inspiratie. Veel Groningers gingen je al voor. Doe ook mee!

Welkom bij Duurzaam Groningen

Gratis afspraak Energiecoach

De energiecoach weet precies hoe je door dingen ánders te doen veel geld kunt besparen. Met handige tips. Ook over ventileren en de instelling van je CV-installatie. Dit bezoek is gratis.

Ik wil een afspraak

Stappenplan voor je woning

Wil je je huis verder isoleren en verduurzamen? Hier vind je wat je kunt doen. Met meer informatie over subsidies. Hulp nodig? Maak dan een afspraak met een energieadviseur.

Ik wil meer weten

Betaalbare leningen

De gemeente biedt verschillende leningen voor huiseigenaren die niet of niet volledig in aanmerking komen voor een lening van het Nationaal Warmtefonds. Hierdoor is het voor iedereen  mogelijk om je huis te isoleren en verduurzamen. 

Meer informatie

Gratis hulp bij subsidies

Wil je isoleren maar heb je hulp nodig bij het aanvragen van offertes of subsidies? Of heb je weinig geld en wil je weten wat er mogelijk is? Maak dan nu een afspraak met de energieadviseur. Dat is gratis.

Meer over de energieadviseur

Ventileren is goed voor jou!

Voorkom schimmel en ventileer. Schimmels houden niet van frisse lucht, wel van vochtige plekken. Ook in de winter. Dat is goed voor je huis, je energierekening en je gezondheid. Hoe? We leggen het je stap voor stap uit.