Zonnepanelen

Zelf elektriciteit opwekken is voordeliger dan stroom kopen van de energiemaatschappij. Daarom plaatst Lefier op steeds meer woningen zonnepanelen. Je betaalt als huurder een kleine bijdrage per maand en begint meteen met besparen.
Tot wel 400 euro per jaar!

Meer weten?

Gratis gesprek wooncoach

Wil je graag eens praten met iemand die alles weet van energie besparen, geldzaken en gezond wonen? De wooncoach van Lefier komt graag bij je thuis! Samen bespreken we waarmee we je kunnen helpen. Maak een afspraak via onderstaande link of bel: 088 – 20 33 000.

Maak een afspraak

Hulp bij kleine energieklussen

De Klusbus helpt in Oost-Groningen bij met het dichten kieren en naden, radiatorfolie of tochtstrips bevestigen. Het materiaal en de hulp is gratis!

Meer over de Klusbus

Gratis afspraak Energiecoach

Huurders in Oost-Groningen kunnen help krijgen van een Energiecoach. Deze vertelt bij je thuis wat je kunt doen om energiezuiniger te wonen. Je krijgt praktische tips. Ook over ventileren.

Maak een afspraak

Ventileren is goed voor jou!

Voorkom schimmel en ventileer. Schimmels houden niet van frisse lucht, wel van vochtige plekken. Ook in de winter. Dat is goed voor je huis, je energierekening en je gezondheid. Hoe? We leggen het je stap voor stap uit.